The road to 10.000

10.000 mensen naar een gezondere actieve levensstijl

Vraag nu een gratis fitcheck aan!

Ben je benieuwd hoe jij ervoor staat? Vraag dan nu jouw gratis fitcheck aan!

Wat krijg je: Fitcheck, voedingsanalyse, informatie, proeven, uitleg visie, tryout mogelijkheid! 

Team

Het team van 24 Total Body Plan bestaat uit een mix van zelfstandige promotors van een gezonde actieve levensstijl. Oprichters zijn Jan Kes (achtergrond: commercieel manager, handballer meervoudig landskampioen KRAS/Volendam) en Rick van Schijndel (medisch revalidatietherapeut).

Jan Kes

Jan Kes

“Het mooiste aan ons concept is dat we mensen helpen een totaalbeeld te krijgen van hun gezondheid. We beginnen altijd met het aanpassen van de belangrijkste maaltijd van de dag: het ontbijt. De mix van coaching, bewustwording en de Herbalife voeding zorgt hierbij voor blijvend resultaat. Inmiddels hebben we dit uitgebouwd met mensen door heel Nederland, allemaal werkend volgens dezelfde filosofie. Samen hebben we als doel gesteld om op één moment 10.000 mensen te helpen naar hun gezondheidsdoel. Dat verklaart onze slogan: The road to 10.000. Het leuke is dat we dit doen met een groot team van enthousiaste zelfstandigen, dat door ons flexibele businessmodel groter en groter wordt.’’


Rick van Schijndel

Rick van Schijndel

“De aanleiding om 24 Total Body Plan te beginnen met Jan Kes, was dat ik als Personal Trainer niet het resultaat kon bieden aan mijn klanten zoals ik dat voor ogen zag. Ik trainde 1 uur per week met ze, maar de overige 23 uur had ik weinig controle op hun voedings- en leefgewoonten. Dit resulteerde vaak in ongemotiveerde mensen, want je traint toch om resultaat te behalen. Veel Personal Trainers en fitness-instructeurs slaan hierdoor nog wel eens de plank mis. Door de complete mix van voeding, coaching en beweging die we bieden bij 24 Total Body Plan wordt de klant nu 24 uur per dag ondersteund op alle facetten. Dit zorgt voor geweldige resultaten. Die Road to 10.000, daar doen we het voor: met een gemotiveerd team 10.000 mensen tegelijkertijd helpen naar hun gezondheidsdoel. Dat is onze intrinsieke drijfveer.”


Randy Draad

Randy Draad

‘’Als Personal Trainer had ik veel moeite om genoeg uren/klanten te vinden. Ik merkte dat de vraag van de klanten steeds meer naar het totaalplaatje ging, dus niet alleen trainen, maar vooral ook voeding. Via via kwam ik in contact met Rick van Schijndel en ben ik zelf gestart met een ontbijttestpakket. Na grote tevredenheid qua resultaat in vitaliteit en fysieke gesteldheid heb ik de keuze gemaakt om ook aan de slag te gaan met de producten van Herbalife, om zodoende mijn klanten een betere service te bieden. Binnen 24 Total Body Plan train ik wekelijks met mijn klanten in de vorm van een bootcamp, dit is leuk, gezellig, en bovendien: gratis voor mijn klanten. Op deze manier help ik mijn klanten beter, en krijgen ze het totaalplaatje (voeding, coaching, training) al vanaf € 15,- per week. Mijn klantenkring groeit hierdoor enorm, en ik merk dat ik via dit concept veel meer mensen kan bereiken. Ik heb nu ook meer vrije tijd naast m’n werk en doe wat ik het liefste doe: werken met mensen en het beste uit iemand naar boven halen!’’


Aansluiten bij: 24 Total Body Plan

Wij zoeken op dit moment in geheel Nederland mensen die het leuk vinden om anderen te helpen met hun gezondheidsdoelen (afslanken, aankomen, meer energie, herstel na sport) of dit als extra onderdeel aan hun bestaande business willen toevoegen. Als aangesloten zelfstandige bij 24 Total Body Plan blijf je onafhankelijk en word je toch onderdeel van een team.

Door onze aanpak, kennis en inzichten te gebruiken heb je de mogelijkheid om:
- betere resultaten te halen door voeding optimaal in te zetten
- je klantenkring op te zetten of uit te breiden doordat gebruik te maken van voedingscoaching
- een extra bijverdienste te creëren naast je baan of studie (fulltime inkomen uiteraard ook mogelijk)
- door het opleiden van coaches je business onbeperkt uit te bouwen

Hoe we dat doen en hoe dat jou helpt een (betere) business op te bouwen, vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek! 
 

Waarom aansluiten bij 24 Total Body Plan?

Praktijkgericht werken Opgeleid worden terwijl je werkt
Eigen business Eigen uren, eigen verantwoordelijkheid
Goede verdiensten Jij bepaalt waar je plafond ligt
Ideale samenwerking Onafhankelijk en toch samen

Zie jij dit als een kans en wil je meer weten?

Neem contact met ons op!

© Copyright 2020 - 24totalbodyplan.nl / Realisatie Studioweb.nl